Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.06.2021 18:38 - Съдийката по делото КТБ е подписала за подслушванията! (документи)
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 592 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Съдийката по делото КТБ е подписала за подслушванията! (документи) Posted on 18.06.2021


Скандала става все по тежък и вече се очертава корпулентната схема на мафията на Борисов, Пеевски и Гешев.  Виржиния Петрова, съдийката по делото „КТБ” е подписала разрешенията за подслушване на Георги Георгиев – председател на  БОЕЦ и други протестиращи през 2020г.

image

БОЕЦ публикуваме протокола за разпределение на делото по ЗСРС. Съдия Виржиния Петрова не е случайна. След странен проблем със сървърите на СНС и отказ на шефа на съда Георги Ушев публично да се проведе случайното разпределение на делото КТБ, бе съобщено, че то се е паднало на съдия Петрова. Така този избор остана с много въпросителни и съмнения.  По това дело прокурор бе Иван Гешев – шеф на специализираната прокуратура към онзи момент. Същата СП, която е внесла и искането за подслушване.

„Фрогнюз” публикуваха материал за ролята на Виржиния Петрова, като връзка между Гешев и Ушев. Повече информация за Петрова и връзките и с Ушев вижте тук:

https://frognews.bg/novini/prikazki-spetshrasta-jenata-geshev-rabotila-notariusa-lobista-spetssada-razsledvaneto-akf.html

От протокола разбираме, че делото за СРС за подслушване и следене на Георги Георгиев не е било в системата за случайно разпределение, а е разпределено ръчно директно и конкретно на съдия Виржиния Петрова, като основанието е, че тя се е произнасяла вече по това дело. Това дава основание да се мисли и че е възмжно Георгиев да е бил подслушван още от предишната година и това да е поредното разрешение.  Абсолютно нищо случайно няма.

image

Искане за СРС , вижда се номера на делото – 1658/2020г.

image

Справка с проколите за разпределение ан делата в СНС , вижда се и делото за подслушване на Георгиев от БОЕЦ – 1658/2020г.

image

Протокола от неслучайният избор на съдия Виржиния Петрова за разрешение за СРС по делото 1658 срещу Гепрги Георгиев от БОЕЦ

От вече публикуваните от БОЕЦ  документи се вижда номера на делото – 1658/2020г. От списъка на протоколите в системата на съда под този номер на дело се открива протокола за ръчното разпределение на делото на съдия Петрова.

Ето я схемата – Гешев – назначен от мафията за главен бригадир на шпицкомандата, в която е превърната прокуратурата чрез другата бухалка на мафията – Специализираният наказателен съд и двете марионетки – съдиите Георги Ушев и Виржиния Петрова са организирали гнусната схема с подслушването на Георгиев от БОЕЦ и други протестиращи.

И когато говорим за СНС, поръчкови дела  и Ушев трябва да се сетим и че на 21 юни от 9ч. започва делото срещу Деси Иванчева и Биляна Петрова /Biliana Petrova/ на трета инстанция в Съдебната палата! Всички,. които ги подкрепят и искат оставката на Гешев могат да ги подкрепят на място!

БОЕЦ многократно сме реагирали на репресиите и беззаконието, които прокуратурата и СНС извършиха спрямо Иванчева и Петрова, ще ги подкрепим и в този решителен момент. Изпитали сме на собственият си гръб на какво са способни наглите и техните слуги.

image

Г. Георгиев от БОЕЦ и Десислава Иванчева – обща Конституционна жалба срещу Делян Пеевски за участието му в евроизборите през 2019г.

image

Десислава Иванчева и Биляна Петрова

Битката продължава! БОЕЦ сезираме и комисията LIBE в Европарламента за нарушаването на човешките права по скандала с подслушванията, като ще предоставаим всички налични документи и ще изискаме да изпратят свои представители на ямсто, за да устаноят фактите по случая. 

Подкрепете БОЕЦ и справедливите ни битки – < PAYPAL > link click

image

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: boecngo@gmail.com

www.boec-bg.com




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19708069
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031