Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
15.05.2021 16:53 - Доктора се намери, режима крие страшна тайна
Автор: worldissue Категория: Политика   
Прочетен: 2142 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 15.05.2021 16:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Какъв доктор, каква тайна бре?! Наврярно този въпрос си зададохте, когато прочетохте заглавието. Но не, всичко е точно. Преди седмица се случи едно събитие, което можеше да разлюлее Кремъл и да промени историята. А можеше даже да бутне Путин от власт...

Но измина седмица, Путин не падна от власт, а Навални не излезе от пандиза. 

Историята накратко: по време на майските празници в Русия доста хора решиха да прекарат почивните дни извън града. Сред тях беше и доктор Мураховски, който реши да отиде на лов с приятели. Кой е доктор Мураховски, питате вие? О, това е специален човек. Той е бившия главен лекар на болница в Омск, където бяха приели уж отровения Навални, а сега е здравен министър на омска област. 

И така, на 9 май връзката с Мураховски внезапно прекъснала и той изчезнал в гората. След лова тръгнал да обикаля с ATV и се загубил сред шубраците.

Три поредни дни в медии се вихреше истинска буря. Не само в руските, но и в западните. Даже в българските сайтове това стана централна тема. Какви ли не щури теории на конспирацията не се родиха през това време. Московските либерали, а заедно с тях и западните им съмишленици, обаче веднага разкриха мистерията.

Мураховски не е изчезнал случайно! Кремъл коварно решил да го ликвидира, защото доктора знае страшната тайна на отравянето на Навални! Мураховски е единствения свидетел на отравянето с Новичок и затова путинския режим го е отвлякъл, за да скрие страшната тайната от света! Всичко е толкова просто и логично!

image

Другарите на Навални и западните им кукловоди вече потриваха доволно ръце, осъзнавайки какви прекрасни възможности им дава тази история. Присъдата на Кремъл вече беше подписана, но... Мураховски взе, че сам излезе от гората. При това жив и здрав! Нито го закопаха в гората, нито го отровиха, нито мечки го ядоха. Даже не го бяха налазили кърлежи. Опозицията искаше да го прави жертва на режима, той пък им развали цялата схема! 

Някои журналисти писаха, че в омската гора имало много мечки. От анонимни източници в разузнаването знам, че мечките са били точно две. Всъщност това са били Петров и Боширов, дегизирани като кафяви мечоци. Задачата им е била да хванат доктора и да му намажат гащите с новичок. Операцията по някаква причина се объркала и Мураховски сам излязъл от гората. 

Предлагам на САЩ да наложат санкции върху доктора задето той не умря и не даде възможност да обвинят Кремъл. 

Ех, а такава хубава приказка бяха съчинили опозиционерите. За тяхна жалост главния герой оцеля и историята завърши със щастлив край. Московските либерали такива положителни приказки не обичат.  

   

  

    



Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: worldissue
Категория: Политика
Прочетен: 3216964
Постинги: 1118
Коментари: 1737
Гласове: 1754
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031