Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
04.11.2016 16:04 - Руските хакери, лебедовата песен на Плевнелиев и др.
Автор: worldissue Категория: Политика   
Прочетен: 981 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 04.11.2016 16:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Плевнелиев даде едно от последните си интервюта за БиБиСи. Всъщност, в него той повтори обичайните неща и, естествено, основната част бе посветена на Русия. Знаем, че Плевньо е експерт по Русия и за случващото се в нея той е дори по-добре осведомен отколкото за родната си България.
Естествено, нямаше как да не я обвини в нещо, например в това, че подкопавала европейското "единство" (което не съществува) и подкрепяла дясната опозиция. Роско явно не може да осъзнае, че всъщност действията на европейската (по съвместителство проамериканска) бюрокрация са причина десницата в Европа да набира протестни гласове.
Е, все пак знаем колко е изпълнителен Роско и как съвестно рецитира сценариите, които му пишат в Брюксел. За награда може дори да го направят еврокомисар на мястото на Сталинка.
Но на Плевнелиев не му трябват високи постове, той е над тия неща. За него най-ценна награда е възможността да се снима с големия брат Обама преди и той да напусне поста си безславно (колко забавно – Обама си тръгва, а Асад остава):


image
снимка: Президентския пресцентър
Е, също и с Расмусен (и главния атлантически лобист в страната Соломон), това е като поощрение:

image
снимка: razkritia.com

Но Плевньо нямаше да е Роско, ако не беше завършил интревюто си с едно хубаво и мазно обвинение по адрес на Москва (пък и каква му е работата).
Докато Хилари не престава да повтаря, че руските хакери са хакнали избирателната система в САЩ и за всичко е виновен Путин, се оказва, че и българските избори са били безжалостно атакувани от тях. Естествено, в Москва по цял ден мислят само за България, тях хич не ги интересуват ни Сирия, ни Украйна. Нали София е на пъпа на света...
Това да не е намек, че ако Цецка не стане президент е виновен Путин? Сигурно в деня след изборите Бойко ще излезе и ще каже, че за загубили, защото руснаците са им хакнали компютрите.

Така или иначе, който и да стане следващ български президент, предполагам, че първата му фраза ще е за европейското единство, а втората фраза ще е посветена на Москва. Почти като следващия американски президент...   



Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: worldissue
Категория: Политика
Прочетен: 3242594
Постинги: 1119
Коментари: 1737
Гласове: 1754
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930