Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
08.10.2016 18:25 - Бат Бойко – спасителя на бежанци
Автор: worldissue Категория: Политика   
Прочетен: 1379 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 08.10.2016 18:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Всеки път когато нашия велик премиер се срещне с баба Меркел, той започва да ни обяснява колко е важно България активно да се включи в решаването на бежанския проблем. Логиката на германците и другите "цивилизовани" западноевропейци е достатъчно проста – излишните африканци и араби да се разтоварят в Източна Европа, а в Западната Европа да останат само тези туземци, които могат да бъдат "интегрирани" и използвани като евтина работна ръка. Само дето европейците не могат да интегрират мигрантите, които с десетилетия живеят в страните им, а какво да говорим за сегашните бежанци. Туземците са си туземци, каквото и да ги правиш.

Мда, много хитра идея – да спасим западноевропейското единство, като прехвърлим проблема на източноевропейските ратаи (а ние също влизаме в това число). А как соросоидните медии се мъчат да ни убедят в прелестите на западната "просветена" цивилизация, все ни повтарят, че като се набутахме в НАТО и ЕС, ние също станахме като белите хора. Да ама не – за западноевропейците винаги ще си останем само човешки материал второ качество и недоразвит заден двор. Пък нека някои наши съграждани наивно да вярват, че вече са "европейци". Нито някога сме били, нито някога ще станем. Докато съществува ЕС и НАТО ние ще продължаваме да изпълняваме ролята на буферна зона около Москва и потребители на немската продукция без възможност да възстановим собствената си промишленост.

Не знам дали Бойко съзнава това или просто е свикнал да прислужва и започва да маха радостно с опашка при всяка команда от Брюксел и Вашингтон. Тъй като именно заради тези команди останахме без газопроводи и централи (и съответно без доходи от тези проекти). А сега Брюксел иска доброволно да станем и резерват за бежанци. Ех, Бойко не е Виктор Орбан и не смее да се противи на волята на баба Меркел. Не чакай от пожарникаря да организира референдум и да попита народа дали иска бежанци. А отговора на народа е ясен.

Но трябва да признаем – Бойко разбира от световна политика. Ей в Албена изръсил дълбокомислено: "през вековете е имало много неправди и сега те дават резултат". Ех, само за тая фраза той заслужава Нобелова награда. Какво мъдро прозрение, какъв интелект!

Боко знае и решението на бежанския проблем: ЕС ще отпусне стотина милиона, общините ще ги усвоят и готово! А пък ако не ги усвоят прецизно и бежанския поток не секне – виновна е местната власт, не Бойко! Бойко винаги казва умни неща, а другите не вършат каквото трябва. Мда, много хитра позиция – аз винаги съм прав, другите са все виновни, не ми пипайте премиерския стол!

Бащата на нацията каза все пак едно вярно нещо – конфликтите са там, където Европа и НАТО се намесват и разнасят демокрация. Само дето Боко е уверен, че ние също трябва да понесем равна отговорност заради своеволията на Вашингтон и да съберем бежанците при себе си.

Браво, Бойко, ти мислиш за нас – дай да превърнем страната в един огромен катун и кенеф (не че в момента тя е в цветущо състояние). При това не просто катун, ами катун, фрашкан с ислямски радикали и бомбаджии. Евала, господин премиер, ти мислиш за бъдещето на страната! Баба Меркел може да е доволна от теб!

А относно общата отговорност в НАТО - да вземем да проведем един референдум и да разберем дали повечето българи искат да сме в НАТО. Отговорност да носят ония американски агенти и продажници, които ни набутаха в него, не всички ние. Мен някой питал ли ме е искам ли да сме в НАТО? Дали подкрепям войните на Вашингтон? Естествено, че никой няма да пита, защото знаят, че отговора ми ще е отрицателен.          
Пазете си децата от демокрацията, драги читатели! Тя е лъжлива, коварна и много опасна за здравето!




Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: worldissue
Категория: Политика
Прочетен: 3214474
Постинги: 1118
Коментари: 1737
Гласове: 1754
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031