Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
09.10.2015 16:48 - Пропагандата си лае, ракетата лети
Автор: worldissue Категория: Политика   
Прочетен: 1575 Коментари: 2 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Названието "Калибър" стана световно известно за по-малко от два дни. Реакцията на вашингтонския централен комитет беше такава все едно крилатите ракети паднаха не някъде из сирийската пустиня, а около Белия дом.
Щатите бяха разочаровани, Щатите бяха смутени. Както и в случая с Крим, те отново проспаха събитията. Руснаците пак ги изиграха коварно. ХПП (хитрият план на Путин) отново мина.
Американците ги подразни и това, че ракетните пускове от акваторията на Каспийско море (общо 26 на брой) всички до един бяха успешни и това, че Москва е успяла да разработи успешно и да въведе в експлуатация подобно високотехнологично оръжие. И Вашингтон разбраха за това постфактум.
Нищо, американците си имат пропаганда, която е не по-малко ефикасна от ракетите. И те я включиха на пълни обороти.
Първо разправят, че Русия бомбардира не ИДИЛ, а бедната "умерена" опозиция. Само дето американците нито могат конкретно да кажат кой е умерена опозиция, нито кои са нейните предводители. Тоест нея хем я има, хем я няма. Освен това от Вашингтон отказват да дават на Москва координатите както на ИД, така и на "умерената" опозиция. "Опозицията" (която не съществува) добре, ама защо не искат да дават координатите на терористите? Щатите ги пазят или какво?
Второ, янките постоянно твърдят, че руската авиация действа непрофесионално и неефективно. Те ли ще говорят за професионализъм? А как тогава да наречем обстрела на болницата в Кундуз от страна на щатската авиация? Това ли е професионализъм (и това между другото не е първия подобен случай). Ефективността на руските бомбардировачи е вече очевидна – някои от ислямистките групировки дори заговориха, че са готови да преговарят с Дамаск и също да се борят с ИД. Мда, колко отрезвяващо действат авиацията и артилерията...
Главата на Пентагона със заплашителен тон заяви, че Русия ще поеме "последствията" заради действията си в Сирия, и че скоро ще има жертви сред руските военни. Интересно, това директна заплаха ли е, лошо пророчество ли? И какво ще причини жертвите? Ислямистите ще получат от чичо Сам "Стингери" може би? Брех, а Щатите все твърдят, че се борят с тероризма...
А що се отнася до крилатите руски ракети, то CNN не можеха да пропуснат това и да не проявят за пореден път дебилизма си.
Според тяхната "сензационна" новина, част от руските високоточни ракети не стигнали целта и паднали някъде в Иран. Съобщил им за това някакъв анонимен източник, при това не е ясно къде са паднали тези ракети, няма снимки/видео, няма и пострадали. От Иран отрекоха нещо да е падало на тяхна територия, щатските власти също не можаха да потвърдят тази "сензация". Но щатските медии това не ги притеснява – пишат каквото си искат, защото знаят, че номерът винаги ще мине, каквато и глупост да измислят.             



Гласувай:
8



1. pando - ФАЩ
09.10.2015 19:16
Са империята на лъжата и измамата.И винаги свирят с цигулката "Дръжте крадеца".
цитирай
2. kvg55 - Us-американците са най-манипу...
09.10.2015 22:41
Us-американците са най-манипулираната и
информационно заблуждавана нация в света.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: worldissue
Категория: Политика
Прочетен: 3215980
Постинги: 1118
Коментари: 1737
Гласове: 1754
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031