Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
07.09.2015 17:37 - За бежанското нашествие в ЕС е виновен... Путин.
Автор: worldissue Категория: Политика   
Прочетен: 2281 Коментари: 3 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Мда, не само в Киев са свикнали да обвиняват за всичките си житейски, политически и финансови проблеми Путин, но и отвъдокеанските им ментори също. Ей ви на свеж пример – един от щатските пропагандистки лайномети Фокс Нюз "разкри" причината за безконтролния наплив на африкански и азиатски бежанци в Западна Европа и тази причина естествено е... Русия. Как иначе...
Според дълбокомисления анализ на аналитика на канала Катлин Макфарлън Русия продава оръжие на сирийския президент и насочва потока бежанци към Германия. Мда, евреите си имат Моисей, а бежанците ги води Путин. 
Ако не се опитваш да си напрягаш мозъка (именно на това разчитат щатските медии) тяхната шита с бели конци логика изглежда достатъчно правдоподобно. Но ако започнеш да разсъждаваш критически, доводите им рухват.
Първо, явно тази аналитичка не я притеснява факта, че Вашингтон подкрепя с оръжие и инструктори ислямистите. О, простете, имах предвид "умерената опозиция", която после се влива в редовете на Ислямската държава, Ал Кайда и тем подобните им групировки. Нека спрат да подкрепят ислямистите и тогава войната ще свърши доста бързо, а заедно с това и потока бежанци рязко ще спадне. 
Второ, тази аналитичка умишлено пропуска факта, че бежанци нахлуват не само от Сирия, но и от съседните арабски страни и от Африка. Тоест от страните, където САЩ активно подстрекават кръвопролитието. И за това ли е виновен Путин? Сигурно.
Трето, бежанците се стремят към Германия не защото Путин така им казва, а защото знаят, че там ги чака безплатно жилище и социални помощи и разни други либерални придобивки.
Четвърто, щатските медии, най-демократичните и честни медии на планетата, отдавна забравиха за думата обективност и просто я карат на пропаганда. Постоянно повтарят едни и същи шаблони и стереотипи, приподнесени в максимално опростена комиксова форма, така че и най-дебилният американски зрител да разбере кой е добър и кой лош.
Репликите на някои бежанци са показателни: "аз дойдох, а те не ми дават помощи и не ми осигуряват жилище и храна". Това доста ми напомня на поведението на част от малцинственото население на собствената ни татковина (ах как политкоректно извъртях тази фраза, за да избегна употребата на думата "цигани").
Общо взето Европа по-добре да престане с тези глупости за Путин и да мисли какво ще правят с това нашествие, просещо социални помощи и европейски блага. Колкото и да е силна германската икономика дори на нея ще и е трудно да изхрани толкова гърла (да не говорим, че тези гърла се размножават в геометрична прогресия).
Както се казва, ще поживеем, ще видим. И да - за всичко е Путин. Без значение за какво става въпрос.           




Гласувай:
8



1. aboychev - РАЗБИРА СЕ
07.09.2015 18:18
ИДИОТА ПУТИН ЗА
ВСИЧДО Е НЕВИНЕН
ТОЙ ПРОСТО Е ИДИОТ
И КАТО ТАКЪВ
НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА НИЩО
цитирай
2. bliz - до края на 2015 г. в Германия 800 000 "бежанци" , 1 милиард евро
07.09.2015 19:40
Днес се съобщи, че за 2016 г . се предвиждат 6 милиарда евро за бежанците...

Това ми говори, че се очакват и ще бъдат приети в пъти повече бежанци от 2015 год...
цитирай
3. podvodni - То Путин че виновен, няма спор. З...
07.09.2015 19:49
То Путин че виновен, няма спор.
Значи, той е виновен за бежанците от Либия и цяла северна Африка, защото не се противопостави на напъни на САЩ и ЕС да сменят режимите там. Такасе стигна до дестабилизация на страните, граждански конфликти, и те ти яко бежанци.
Виновен е иза бежанците от Сирия, защото подкрепя Ассад и се противопоставя на напъните на САЩ и ЕС за смяна на режима, което ги принуждава да подкрепят ислямските терористи наречена "умерена опозиция" и "Ислямса държава" които сеоказват крайно некадърни и Ассад с помоща на Путин ги трепе като маче у дирек.
Те ти бежанци от Сирия.
Кой схванал сарказма - схванал !
Сега малко по-сериозно.
Призовавам вси онези чифутоподложни олигофрени, като Писковици, ВМИРове,, Славимировци, Андрешковци, Джосорианци, Германски пудели, ипр. боклук, дето потдържаха цялата тази идиотщина назована "Арабска пролет" да си вземат по едно семейство с бежанци и да си ги приютят в къщите.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: worldissue
Категория: Политика
Прочетен: 3217545
Постинги: 1118
Коментари: 1737
Гласове: 1754
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031