Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
17.03.2015 21:51 - Тука нема, тука... също нема
Автор: worldissue Категория: Политика   
Прочетен: 5811 Коментари: 2 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Въоръженият конфликт в Източна Украйна продължава вече повече от половин година (в момента има примирие, но колко ще продължи то, не се знае; освен това сред опълченците почти всеки ден има убити или ранени, тъй като на няколко участъка на фронта укроартилерията продължава да пострелва, особено в бившето донецко летище и мариуполското село Широкино).
Едно от главните твърдения на тези, които винят Русия (но същите упорито не забелязват престъпленията на киевската власт), е че Кремъл снабдява опълчението (сепаратистите) с танкове и снаряди. Само дето до ден днешен, колкото и да се стараят, не могат да го докажат.
В медиите от време на време изтича по някоя "сензация", всеки път оказваща се фалшива тревога. Това е странно, имайки предвид, че в околоземна орбита е пълно със сателити, а долу на земята е пълно с камери и смартфони. Но въпреки това никой не може да заснеме митичните руски танкове и хилядите солдати.
Файда от този интернет, в който нищо не остава скрито... освен руските солдати и чеченците.
Показателно е и как главата на ОSCE с огромно съжаление констатира, че не може да докаже присъствието на руската войска в Донбас. Както казва той: "Единственото доказателство, ако може така да се каже, е че конфликтът продължава дълги месеци, а виждаме, че боеприпасите и горивото на сепаратистите не свършва... Количеството техника и оборудване, което виждаме у сепаратистите, превишава по наши оценки онова военно оборудване, което те биха могли да намерят в Изт. Украйна... Ние не сме видяли то да е дошло от Украйна, затова мога да направя извод, че то е могло да дойде от другата страна на границата..." 
Интересна логика – не сме видели то да идва от украинската страна, значи не е дошло от там. Не сме видели то да идва от руската страна, но значи то е дошло от там.
Ах тези двойни стандарти, направо погребват демокрацията с тях! Тъц-тъц-тъц! 
И на мен понякога ми се иска черното да е бяло, ама не става. За анално..., простете, евроинтегрираната част от човечеството в извращаването на фактите обаче няма нищо лошо. Нямат доказателства? Е, тогава нека липсата на доказателства бъде доказателство.
И още нещо. Ако из Източна Украйна наистина се разкарват руски танкове и спецназовци, защо не могат да прехванат нито един техен разговор по радиото? Нима те не използват радио? Може би използват вместо това телепатия? Надали. Пък ако имахме позивните им в радиоефира, можехме да разберем от кой род войски са, от кое подразделение и т.н. Но радиоефирът мълчи. ГРУ, ФСБ и всички останали мълчат. Най-вероятно защото не са пресичали границата на Украйна...         






Гласувай:
8



1. injir - Сигурно имат телепатия...
18.03.2015 03:55
Сигурно имат телепатия...
цитирай
2. worldissue - Секретна разработка на КейДжиБи. . ...
18.03.2015 16:28
Секретна разработка на КейДжиБи...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: worldissue
Категория: Политика
Прочетен: 3237380
Постинги: 1119
Коментари: 1737
Гласове: 1754
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930