Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.06.2013 22:33 - ДА ВИ Е ЧЕСТИТО НОВОТО РУСКО РОБСТВО!
Автор: josarian Категория: Политика   
Прочетен: 2440 Коментари: 3 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Николай Флоров 
Техният триумф най-после дойде: в страната няма нито една партия, която да не е от десарски произход! Всички останали бяха изритани така, както беше планирано. Това, което следва сега, е да ви натъпчат с всичко, за което са мечтали: АЕЦ Белене, десари дипломати, руски туристи-кагебисти, завардени руски курортчета за «наши хора», празници на руско-българската любов начело с Йосиф Кобзон и ансамбъла на руската армия, митинги на преклонение пред паметника на сталинската окупация и много други мероприятия. Вие няма да видите заливането  с водка по Румен Петковски и Гоце Първановски стил, но този път тайничко, със змийски кикот на Тодор Живковско «задоволство».

За по-голяма убедителност ще участва и цялата попщина.

Подигравката им с вас ще бъде пълна, а нахалството им – безмерно: ще ви убеждават, че ще строят капитализма и ще помагат на бизнеса и на хората, само и само да стоят на власт.

Надвиснали над дупката, пред която са ви изправили, вие все пак ще имате избор: да пратите децата си да берат ягоди в Англия или да бягат по четирите посоки на света без да се обръщат назад.

А, и още нещо: новото руско робство ще ви бъде натъпкано  възможно най-бързо, преди още да сте се усетили, че през цялото време са ви взимали за балами. Когато казвам бързо разбирам светкавично, така, както щрака капана за мишки

www.svobodata.com/page.php




Гласувай:
7


Вълнообразно


1. sande - Вечна дружба!
08.06.2013 23:31
Дружба от векове и за векове!

Да живее БКП!
цитирай
2. zarenkow - Няма как да продължи дълго това.
09.06.2013 00:30
В Русия нещата са на кантар. Достатъчно е да паднат цените на въглеводородите и нашата агония ще е песен. Нямат реална икономика освен суровини - предимно газ и нефт. За съжаление и тамошния катарзис предстои. Еднакво са зомбирани и тук и там за сега.
цитирай
3. novaposoka - novaposoka
10.06.2013 18:50
"...който крои зло с лукавство в сърцето си, непрестанно сее раздори. Затова гибелта му ще дойде внезапно; изведнъж ще се съкруши, и то непоправимо. Шест неща мрази Господ, седем са мерзост за Него: надменни очи, лъжлив език, ръце, които проливат невинна кръв, сърце, което крои лоши замисли, нозе, които бързо тичат да вършат зло, неверен свидетел, който говори лъжа, и онзи, който сее раздори между братя" /Притчи 6:14-19/.
Бай Ганьо Балкански се срамува от своите братя. Вири си носа и се повдига на пръсти, за да се изравни с "цивилизованите" европейци, които винаги са го смятали за боклукчия от "задния двор".
Русия е велика страна. Притежава огромна територия, което не е случайно. Тази територия е заредена от Бога с несметни богатства. Никой не може да я заплашва, защото мечка не се плаши от пудели, колкото и много да са те.
Никой не може да я завладее. Опити са правени много. Там са умирали много надежди - на монголци, китайци, французи, германци. Угасна и надеждата на "братята"американци, разчитащи на бясната надпревара във въоръжаването. Рухна и надеждата, че с рухването на комунизма ще рухне и Русия. Но, това не стана, няма и да стане!
Русия строи реактори по целия свят. Това, че няма да построи един в България няма да й сбърка икономиката, защото е казано: "Пуделите си лаят. а керванът си върви".


цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: josarian
Категория: Политика
Прочетен: 3627034
Постинги: 1550
Коментари: 4966
Гласове: 4819
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031