Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
18.01.2011 22:20 - Вярата в Бойко като вяра в Бог.
Автор: worldissue Категория: Политика   
Прочетен: 1449 Коментари: 0 Гласове:
1



Кога “Ъпсурт” ще направи парче от думите му? e-vestnik / 18.01.2011

Ситуацията със записа на Бойко Борисов е трагикомична. Пускат го в тв-шоута – при Слави, в “Господари на ефира”. Чува се оня характерен глас – “Абе, тоя Мишо Бирата ми се обад`и сега пак, в неговата фабрика влезнал`и …, правят там… ааа …нек’ва акция…”

Този изказ, толкова характерен за бат’ Бойко, трябва да си гениален да го фалшифицираш… Първите му думи от записа стават великолепно за някое рап парче на “Ъпсурт”. Борисов прави постоянно шоу по медиите, сега заслужено го героизират тв шоу програми, а със сигурност няма да закъснеят и рап-парчетата.

Но остава въпросът – фалшификат ли е този запис? Твърдите привърженици на Борисов няма да признаят, че е истински, дори да го докаже експертиза в чужбина. А такава експертиза не може да докаже много от цифров запис. Тя няма да бъде категорична, което идеално пасва на Борисов и привържениците му.

Те вярват в него като в Бог, каквото и да извадят за него, колкото и компрометиращо да е, те ще кажат – това са фалшификации на враговете – враговете, които им е посочил вождът Бойко.

Същевременно онези, които не одобряват Борисов, моментално са повярвали в записа, без капка съмнение – той отговаря напълно на образа му, манталитета му, миналото му, начина му на действие.

Дори привържениците на Борисов съзнават, че записът е истински, със или без съкращения по него. Това е целият, автентичен и неподправен Борисов. Но феновете му няма да го признаят и ще отричат до смърт. Вярата в Бойко е като вяра в Бог.

Борисов сам се оплете, като си призна, че президентът Първанов ходатайствал за Мишо Бирата. А президентът потвърди подозренията, че има нещо общо, като уволни председателя на правния си съвет, който бил адвокат на “Леденика” и Мишо Бирата.

Оказва се, че властите привидно се карат, ама са навързани като свински черва.

Истината е, че Мишо Бирата е навързан и с Иван Костов, по чието време е придобил “Леденика” (скандално при това), винпрома и пивоварната във Варна и др. (но за това e-vestnik ще напише по-нататък). Затова Костов по повод скандала със записите поиска оставката на Цветанов и Танов, но не и на премиера Борисов.

Защо? Нали Танов спазва закона и преследва Мишо Бирата? А президентът Първанов и премиерът Борисов ходатайстват за Мишо Бирата? Сега – Танов да го уволнят, а тези, които разпъват чадъра – остават.

Голям майтап е тая държава, наистина.






Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: worldissue
Категория: Политика
Прочетен: 3236596
Постинги: 1119
Коментари: 1737
Гласове: 1754
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930