Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.03.2017 10:10 - Ето как изглеждат проповедите на отец Паоло от Белене! (СНИМКИ)
Автор: elianna Категория: Лични дневници   
Прочетен: 16232 Коментари: 5 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Под маската на катехизисни мероприятия имитирал как копаят баби и как се реже гърло на жертва image ОЩЕ ПО ТЕМАТА Католически свещеник наказа хората в Белене - реже им благотворителността 19:21 | 07 Март 2017 г. "Медийна грешка" бил скандалът "деца с пистолети" в Белене 09:24 | 02 Юни 2015 г.

Отец Паоло от Белене се оказа не просто с иновативен подход към светото учение, но и повече от скандален спрямо онова, което си представяме като поведение на Божи служител.

Канал 3 се сдоби със снимки от негови проповеди, които са повече от шокиращи. На единия фотос се вижда как католическият свещеник имитира бабите как копаят пред очите на децата, а на другия онагледява своя проповед, замахнал с меч над главата на мирянин. Сценката удивително много напомня на джихадист, надвесен над жертвата, завързал на главата си кърпа с изображение на череп.

"Това са негови катехизисни мероприятия, които прави по Великден и по Коледа. Заради него много хора от Белене престанаха да ходят на църква", разказаха пред Канал 3 жители на градчето, които също са католици.

Сега вече си обясняваме любовта му към сценките и пиеските, като онази преди две години, когато деца, уж надзиратели от лагера на остров Персин, насочваха бутафорни пистолети в главите на други деца, в ролята на затворници.

Въпросният отец, освен че открил кръчма, известна сред местните като "Корнера", редовно си пиел биричката там. Хората разказват, че той лично назначавал персонала в заведението. Хвалел се още, че възнамерява да отвори в Белене и собствена фурна, за да има работни места, което, само по себе си не е осъдително, стига да разбираме по друг начин мисията на свещеника. Някои твърдят, че даже вече и фурната била факт.

Вижте снимките и съдете сами кой има право повече да се възмущава - жителите на Белене, които са настръхнали срещу италианеца, или божият слуга, който ги обвини, че гонят семейство бежанци.

image

image


 



Гласувай:
8



1. planinitenabulgaria - И още нещо разкриват архивите на ДС:
17.03.2017 18:14
Дядото на италианския отец ебал змия...
цитирай
2. kolevn38 - Не, не само това - изял живо момиченце, русначе...
17.03.2017 20:55
planinitenabulgaria написа:
Дядото на италианския отец ебал змия...


Но първо го одрал живо и го заставил да се откаже от бог Путкин....
цитирай
3. sestra - О, и наужким копае...
17.03.2017 21:18
о, и глави реже наужким, а пистолетите, дето насочвал срещу главите на дечица - дървени, а фурната му истинска - е, на това от тук нататък да му викате изверг, ясно?!
Както казал Айнщайн за автора на това писание, две неща са безгранични, а за авторовото е сигурен.
цитирай
4. rosiela - Много си права.
17.03.2017 22:23
sestra написа:
о, и глави реже наужким, а пистолетите, дето насочвал срещу главите на дечица - дървени, а фурната му истинска - е, на това от тук нататък да му викате изверг, ясно?!
Както казал Айнщайн за автора на това писание, две неща са безгранични, а за авторовото е сигурен.



Потрес!
цитирай
5. dartanjan - Никак не е чудно защото повечето ...
18.03.2017 08:06
Никак не е чудно защото повечето римокатолически духиовници са сатанисти, които не проповядват чистото Божие слово записано в Билията, а суетни и гибелни сатанински учения. Тя е езическото капище на Сатана. Представители на тази църква са виновни за гибелта на близо 150 милиона християни, през 1260 години от нейнот управление, през което е преследвала и изтощавала светиите на Господа. Тези които са искали да живеят според волята и закона на нашият свят Създател.

Там където има конфликти, наилие, кръв, безумие и неправда, винаги са намесени представители на тази окултна църква, която Господ нарича звярът който излиза от морето със седем глави и десет корони, на който сатана е дал своята сила и власт.
Причината за конфликта в Украйна отново е тази сатаниска църква. Езичниците католици служещи на сатана (творение), на тленият човек (творение), на природата (творение) и похотите си, тези които които искат да си купуват правда и търгуват със съвестта, срещу християните.
За да не бъдат лъгани хората от такива покварени личности и за да познават Божият воля и предначертаното бъдеще, е необходимо да четат Божието слово записано в Библията. И който утои в истината и любовтта до края , той ще бъде спасен.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elianna
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1171860
Постинги: 1302
Коментари: 1089
Гласове: 610
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031