Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
18.09.2020 06:09 - СМЯХ В ЗАЛАТА
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 472 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 18.09.2020 09:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                            СТАРИ И ТЪПИ НОМЕРА ОТ СЕЛСКИ ВЕЧЕРИНКИ






image

                                                                   Мижи, да те лажем



Втора „социологическа“ агенция отчете, че ГЕРБ и БСП вече са с изравнени резултати. Преди седмица проучване на "Тренд" установи, че ако изборите са днес, за ГЕРБ биха гласували 23,8%, а за левицата - 23,4%. Това са резултати, от които ясно се вижда, че между двете най-големи партии у нас има паритет.

 

В проучването на фалшивия български "Галъп" пък се твърди, че БСП изпреварва ГЕРБ, макар и с малко. За партията, управлявана от Корнелия Нинова, днес биха гласували 13,5% от имащите право на глас. За партията на премиера Бойко Борисов подкрепата се е свила до 13,2%.

 

Вече 30 години червените ментарджии, известни като Кънчовците, ни пробутват един и същ тъп, ама много тъп номер. Наближат ли избори, тези „социолози“ започват упорито да ни внушават, че червената измет ще спечели изборите.

 

Защо отново ни будалкат с този изтъркан номер?... След като стана ясно, че се готви още едно „въстание“, те отново внушават на червения електорат, че сега вече могат да спечелят изборите. Демек, излезте да подкрепите оределите редици на протестерите, па ега тоя път ги свалим от власт.

 

Не, другари, не! Сериозните социологически агенции, които не изпълняват политически поръчки, отдавна установиха, че ако изборите бяха днес, ГЕРБ щеше да ги спечели , защото за тях ще гласуват 24 % от избирателите. А за проруската партийка БСП няма да гласуват повече от 13 %!

Послепис:

И 300 „въстания“ да вдигнете, оставки няма да има!

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3190917
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575