Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.09.2020 20:58 - Разпространяваше ли се Covid-19 свободно по света ПРЕДИ миналата Коледа? Доказателствата се натрупват
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1429 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 17.09.2020 21:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Разпространяваше ли се Covid-19 свободно по света ПРЕДИ миналата Коледа? Доказателствата се натрупват

11 септември, 2020 17:29 / Вземете кратък URL адрес

image

Медицински работници лекуват пациенти, заразени с коронавирусна болест (COVID-19) в болница в Ню Делхи © REUTERS / Danish Siddiqui / File Phot

От  Питър Андрюс , ирландски научен журналист и писател, базиран в Лондон. Той има опит в науките за живота и е завършил Университета в Глазгоу със специалност генетика

Ново проучване от Америка показва, че хората се разболяват от подобни на коронавирус симптоми през декември 2019 г., но лекарите по това време го отхвърлят като обикновен грип.

Екип от лекари от Лос Анджелис, който претърсва болничните досиета от миналата зима, откри поредица от улики за пушене, които почти гарантират, че Covid-19 е присъствал в Америка много преди Коледа.

Учени от UCLA анализират над 10 милиона болнични листове от 1 декември 2019 г. до 29 февруари 2020 г. Сравнявайки тази зима с предишните, те забелязват 50-процентно увеличение на „кашлицата“ като симптом при формулярите за прием. В допълнение, 18 души повече, отколкото обикновено се очаква, са хоспитализирани с остра дихателна недостатъчност.

Всъщност учените изчисляват, че миналата зима само в Лос Анджелис е имало 1000 или повече страдащи от Covid - и вероятно това е само симптоматичното малцинство. По това време, разбира се, всичко това беше сведено до умерено лош грипен сезон. Официално Ковид се появи в Лос Анджелис едва на 22 януари, когато пътник на летището в Лос Анджелис се разболя. Той беше от Ухан и четири дни по-късно беше идентифициран като Covid-позитивен.

Тази бомба отговаря на нововъзникващи доказателства от по-ранна хронология на коронавируса. Много хора може би си спомнят съобщенията за странно заболяване, свързано с вейпинг, което опустоши американците към края на миналата година. Имаше доста проучвания по него. Първоначално учените смятаха, че маслата в електронните цигари се втвърдяват в белите дробове на хората, но скоро развенчаха тази хипотеза. Погледнато назад, трудно е да погледнем покрай Ковид като истинския виновник. Симптоми, подобни на пневмония, обикновено годни хора, които се разболяват тежко ... всичко беше Covid.


image

Хората, носещи защитни маски за лице, са пристигнали на гара Ватерло, Лондон, Великобритания, 7 септември 2020 г. © Reuters /
 СЪЩО И НА RT.COMЧасти от Европа се борят с прилив на коронавирус, но издържат при твърдо заключване Безчинство при аутопсия

Тези разкрития идват горещо по петите на съвсем различна история от Англия, която въпреки това сочи към същия извод. Питър Атууд почина на 84-годишна възраст на 30 януари, като беше болен повече от месец. Но през последните седмици аутопсията потвърди, че той е починал от Ковид, с който вероятно е бил заразен през 2019 г. Подчертавайки това, дъщерята на Атууд беше болна от подобни симптоми още две седмици по-рано.

Всичко това се случи в Кент, Англия. Но според правителството там първата смърт на Ковид във Великобритания е настъпила едва през март. Сега семейството на Атууд иска отговори от китайското правителство за това защо не са казали на СЗО по-рано за коронавируса, за който знаем, че изтичащите бележки са идентифицирани най-късно в средата на ноември.

Ако коронавирусът изгори писта през САЩ и Великобритания към края на миналата година, има ли основание да се подозира, че не е правил същото навсякъде другаде? През юли се появиха съобщения за откриване на коронавирусна ДНК в Испания, Италия и Южна Америка още през пролетта на 2019 г. Колко назад е тази история? Вероятно никога няма да разберем.

image

СНИМКА НА ФАЙЛА: Адриана Карденас, медицински технолог, обработва тестови проби за коронавирус в лабораториите на AdventHealth Tampa на 25 юни 2020 г. в Тампа, Флорида. © СЪЩО И НА RT.COMГафът от 1%: Как проста, но фатална математическа грешка от американски експерти Covid-19 накара света да изпадне в паника и да нареди заключвания
Официална статистика

Нито ще успеем да проследим точното пътуване на новия коронавирус по света, въпреки че сме почти сигурни за произхода му в Ухан. Но когато разследването приключи, със сигурност открития като тези трябва да бъдат взети на сериозно и да бъдат вградени в ретроспективния модел на пандемията. И ако коронавирусът се разпространяваше свободно през 2019 г., въпросите са: Какъв беше смисълът да започне блокиране през март тази година? Наистина ли е достоверно, че те биха могли да направят слепи разлики, като дойдат толкова късно, колкото и?

Цялата тази бъркотия демонстрира проблема с разчитането на официални данни и записи, тъй като те са длъжни да бъдат непълни и забавени, особено на този етап. Въпреки подобни разбираеми пропуски в държавната информация, хората имат злощастния навик да се отнасят с нея като с евангелската истина. Това е абсурдно и въпреки това мисленето за това качество изглежда толкова много информация за коронавирусната политика.




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39747872
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031