Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
15.02.2017 19:29 - Русия анексира и... Лимпопо
Автор: worldissue Категория: Политика   
Прочетен: 981 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 15.02.2017 19:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Щатските конгресмени (и политици като цяло) за пореден път демонстрираха нивото си. Заедно с това демонстрират и пословичното си незнание на географията и традиционно невежество.

Известните руски пранкери Вован и Лексус нанесоха поредния си съкрушителен удар по телефона. Тази път тяхна жертва стана калифорнийската сенаторка Максин Уотърс.

Повод за разигравката бе скорошното заявление на Уотърс (върла русофобка и лобист на санкциите срещу Москва), че Русия заплашва да нападне Корея.

Ако прочетете стенограмата на разговора им, то сигурно ще поклатите глава и ще се учудите как може човек да повярва на такива явни глупости. Е, г-жа Уотърс прие всичко за чиста монета. Двамата пранкери използваха безотказен трик – казаха ѝ, че Русия е анексирала нещо и пратила войски някъде. Те можеха да ѝ кажат, че Путин е пратил войски да колонизират Марс и сенаторката и на това щеше да се хване и да вика, че руснаците потискат марсианските микроби.

По-долу ще приведа най-забавните откъси от телефонния разговор между щатската сенаторка и пранкера Вован, представил се за украинския премиер Гройсман.

Вован: Има много въпроси, заради които ви звъня. Русия окупира Лвов (град в западна Украйна, който е много далеч от зоната на бойни действия - бел. прев.) и Донецк.

Уотърс: Как се пише това? Лвов.

Вован: "Lviv", на запад.

Уотърс: Кой е на запад?

Вован: Войските на Путин.

Уотърс: Още веднъж. Редовните войски на Путин? Те са вече и на запад и на изток във вашата страна?

Вован: Да те вече са и на запад, затова и звъним на конгресмените, за да поговорим за въвеждането на нови санкции. Те се намесиха във вътрешната политика на Лимпопо (измислена страна от една известна руска приказка - бел. прев.). Може би знаете - руските хакери атакуваха сървърите им, компютърния сървър. Те го направиха по време на изборите в Лимпопо.

Уотърс: Те са хакнали системата, която управлява изборите?

Вован: Да. Хакнаха системата им и установиха марионетъчния режим на Айболит (персонаж от същата приказка).

Уотърс: В Лимпопо?

Вован: Да.

Уотърс: И успяхя ли те да поемат контрол над изборните резултати там?

Вован: Да, те напълно промениха изборната кампания там. Те дори нанесоха повече вреда, отколкото в САЩ. 

Уотърс: Кои са хората, които са го направили?

Вован: Кой е бил идеолога ли? Зад всичко стои Путин.

Уотърс: Не, кой извършва хакерските атаки и им позволява да печелят?

Вован: Той има специални съветници, ние знаем прякорите им, може да ги запишете. Техните имена са ВОВАН и ЛЕКСУС (прякора на втория майтапчия). 

Уотърс: Лексус. И кой беше другия? ...Как се пише това Бован? С "Б"? 

Вован: В-О-В-А-Н.

Уотърс. Това са интернет имената им, така ли?

Вован: Да. Още не сме открили истинските им имена. Това е инсайдърска информация. [...] И президента на Лимпопо. Той загуби изборите и иска да се премести в Украйна, защото се страхува, че може да чу направят нещо. 

Уотърс: Страхува се, че може да го убият?

Вован: Да.

Уотърс: Оу, уау... Ако е така... Ние сме с вас, момчета. И тези нови нахлувания, в тези места... Не знам колко хора от разузнаването имаме там, но на нас ни е нужна повече информация за това, за да мога да направя заявление след като поговоря с тях. Например, че Русия продължава агресията си в тези градове... и че има много хора в Украйна, които се защитават. И че трябва да продължаваме със санкциите срещу Русия.

Вован: Да, разбира се. Знаете ли какво се случи наскоро в Габон? [...] Путин реши да прати там редовните си войски и да подкрепи президента Ондимбу. 

Уотърс: АА! ...Не знаех, че и там има негови войски. Да, ще правим всичко каквото можем! Ако пътувате до САЩ, бих искала да се срещна с вас.

Вован: Искам да ви предупредя за новото му оръжие, хакерското му оръжие. Знаете ли какво се случи с нашия президент (Порошенко - бел. прев.)? Той бе в офиса си и гледаше телевизия. И канала му сам се превключи на Russia Today. И там в същия момент интервю даваше Путин. Не знам как са поели контрол над телевизионните канали.

Уотърс: И смен се случи същото. [...] Правех изявление в Конгреса, когато сигнала се прекъсна и пуснаха RT. 10 минути показваха рекламата им.

Вован: Това е ужасно (на заден фон се чува приглушения смях на Вован).

Уотърс: Опитахме се да разберем кой е виновен. Мениджърите на канала C-SPAN не можаха да ни дадат вразумителен отговор. Те твърдят, че това просто е било технически проблем. 



...

Ето ви още един пример за това колко е важно да учиш география. Никога не се знае къде може да се окажат войските на Путин...
 

 
 



Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. urilozev - Слугите,
19.02.2017 10:02
показани слуги на .., са винаги тъпи. По-тъпи от от средното ниво на хората.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: worldissue
Категория: Политика
Прочетен: 3234544
Постинги: 1119
Коментари: 1737
Гласове: 1754
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930