Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
21.06.2016 22:17 - За гей-парада и гей-пропагандата
Автор: worldissue Категория: Политика   
Прочетен: 1448 Коментари: 3 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Преди няколко дни премина поредния гейпарад в София, при това, както с учудване разбрах, това било деветото му издание.
Всъщност, интересува ме не толкова самото събитие, а това как участниците му и тези, които защитават "хомосексуалната" идея, се опитват да наложат мнението си на цялото общество. При това опитите не са от вчера или днес, а продължават от самото зората на това, което у нас грешно наричат демокрация. Или "преход" (само дето за 20 години така и не стана ясно преход от какво към какво?).

Както твърдят организатори на гейпарада, цитирани от дир.бг, много гейове остават "невидими", което било лошо. Хъм, как така те успяват да останат "невидими" след като аз постоянно чувам за тях? Каквото и да включиш - телевизор, компютър, радио - все ще споменат гейската тематика някъде. И какво точно се има предвид под това те да станат видими? Да влезнат във всеки дом? Не, благодаря, това вече ще е прекалено. Първо в къщата ще искат да ми проникнат, а после и в... мен. Не щем ний содомия!

Автора на статията даде пример за това как в Турция опита за гейпарад пресекли с гумени куршуми, а пък в Москва задържали двама активисти, които искали да палят свещи пред щатското посолство. Извода на родния ЛГБТ-защитник е, че в България гейпарада се проведе нормално, следователно в България демокрацията се състоя, а в Русия и Турция – не. Тоест излиза, че демокрацията означава свободно да провеждаш гейпаради, така ли? Е, и това е нещо, имайки предвид, че други достижения родната демокрация така и не отбеляза. Не се учудвам в такъв случай, че мнозина наричат случващото се у нас "педерастия".

Автора хубаво дава примера на Турция, но защо ли той изпитва съчувствие само към местните гейове, които останаха без парад? Защо не пожали и кюрдите срещу които Ердоган праща танкове и авиация? Или гейовете ги интересуват само техните си права? Не е честно така! Макар че Вашингтон и Брюксел също си затварят очите за действията на турците.

Трябва да се отбележи, че гейпарадите из Европа активно се подкрепят както от еврочиновниците, така и от американското правителство. А повечето от тях уж са хетеросексуални. Парадокс. Мда, в Европа наистина има криза на ценностите и упорития стремеж за налагане на ЛГБТ идеята на тези, които не я споделят, е явен показател за това. Пък и аз постоянно чувам за някакви европейски ценности, но засега не съм чул нито едно конкретно определение на понятието "европейски ценности". Явно всеки влага в това свой смисъл. При това същите тези евро-пропагандисти не приемат никаква алтернативна гледна точка. Ако ги критикуваш - ти или си враг на демокрацията, или си агент на Путин. Та нали демокрацията значи също и правото да имаш алтернативна гледна точка? 

Ако кажеш, че си против гейпарада или пропагандата на хомосексуализма, веднага ти лепват клеймото на хомофоб и фашист. За каква тогава демокрация и алтернатива ми говорите. Аз, например, донякъде бих могъл да приема еднополовите бракове, но никога не бих позволил (ако зависеше от мен де) хомосексуални двойки да осиновяват деца. В никакъв случай. Това си мнение никога не бих променил ако ще и целия останал свят да гласува "за". Пък и според повечето учени, чието мнение съм чел, едно дете не може психологически да се развива нормално, когато и двамата му родители са от един пол. Просто защото това противоречи на природата на човека. Представителите на ЛГБТ лагера обаче не са съгласни с тези доводи и настояват на обратното. Хм, а на какво друго освен на "обратното" те могат да настояват?

На всичкото отгоре ЛГБТ общността не само настоява хомосексуалистите да бъдат "забелязани" от хетеросексуалното мнозинство, ами и твърдят, че им са нужни допълнителни права, при това закрепени в конституцията. Чакайте малко, конституцията по принцип гарантира на всички равни права, какво повече искате? Ако дадете допълнителни права на гейовете, тогава автоматично ще ограничите правата на хетеросексуалното мнозинство. Тоест агресивно натрапваните интереси на едно малцинство са по-важни от интересите на цялото общество?

Чакайте, а защо мнозинството трябва да приема нещо, което противоречи на общоприетите му принципи, традиции и нужди? В името на чии интереси? В интерес на гейовете или на политическите кръгове, които чрез "правата на хомосексуалистите" се опитват да достигнат собствените си политико-икономически интереси? Подозирам, че все пак иде реч за второто, а съвсем не за лицемерно приподнасяните "права на човека".    

И още нещо - как биха реагирали ЛГБТ, ако примерно аз реша да устроя хетеросексуален парад? Парад, който да пропагандира хетеросексуалните двойки и традиционното семейство? Подозирам, че гейовете веднага щяха да ме обвинят в провокация, сексуална дискриминация и фашизъм. Но пък в същото време провокациите на ЛГБТ според самите тях са нещо нормално, така ли излиза? Не съм съгласен. Мнозина от представителите на ЛГБТ в медийното пространство се държат като човек, който напълно осъзнава личната си непълноценност си и се опитва да я компенсира като заема ролята на "жертвата" и прехвърля вината върху всички останали.

Аз мога да приема, че човек е различен и да го третирам нормално, но не мога да приема когато същия човек се опитва грубо да ми налага своята гледна точка, потискайки моята собствена.

Между либерализма и хомосексуализма действително може да се постави знак за равенство, все пак тези идеи се пропагандират от едни и същи хора. Но пък демокрацията отива още по-далеч – тя си е жива педерастия, с извинение. Поне тази "демокрация", в която ние в момента съществуваме.  
 



Гласувай:
2



1. apostapostoloff - Гей парадът и този път бе организиран
22.06.2016 06:02
и финансиран от БСП. Те изпълняваха поръчка на Москва, която вече 26 години ни внушава, че скъсването с Русия ни е донесло страдания, бедност, разруха и разврат. Ама... Като ми пееш Пенке ле, кой ли те слуша. Руснакът от край време си е един безмозъчен идиот.
цитирай
2. 1997 - Тъй, тъй
22.06.2016 09:57
apostapostoloff написа:
Гей парадът и този път бе организиран и финансиран от БСП. Те изпълняваха поръчка на Москва, която вече 26 години ни внушава, че скъсването с Русия ни е донесло страдания, бедност, разруха и разврат. Ама... Като ми пееш Пенке ле, кой ли те слуша. Руснакът от край време си е един безмозъчен идиот.

хайде сега се отдръпни да кажат нещо разумно по- осведомените.
цитирай
3. worldissue - и финансиран от БСП. Те изпълняваха ...
22.06.2016 14:28
apostapostoloff написа:
и финансиран от БСП. Те изпълняваха поръчка на Москва
Мда, подозирах аз, че това е някакъв таен заговор на КГБ, ти направо ми отвори очите!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: worldissue
Категория: Политика
Прочетен: 3235916
Постинги: 1119
Коментари: 1737
Гласове: 1754
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930