Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
26.05.2015 18:55 - Ротшилд настъпват по всички фронтове... включително украинския
Автор: worldissue Категория: Политика   
Прочетен: 4779 Коментари: 3 Гласове:
13

Последна промяна: 26.05.2015 18:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Заглавието е метафорично само отчасти и тук не става въпрос за никакви теории на конспирацията. Не само Вашингтон, но и цялата кохорта западни банкери, олигарси и спекуланти (сред които са и вездесъщите фамилии Ротшилд и Рокфелер) в момента използват украинската криза като начин да увеличат финансовото си влияние. 
В този смисъл е интересно да се види колко дълбоко е стигнала зависимостта на новата украинска власт от Ротшилдовите финанси.
Руският интернет-ресурс svpressa.ru дава няколко примера:

- Според заявленията на изп. директор и председател на компанията "Rothschild&Cie" за страните от Центр. и Изт. Европа Джовани Салвети тази корпорация подписала с Порошенко съглашение за реализацията на бизнес активите му, при което укропрезидентът няма право да се намесва в този процес, бидейки в пълна зависимост от волята на Ротшилдови.

- Дейността на Яценюк също е под контрола на този финансов клан. Спонсори на благотворителния му фонд Open Ukraine са Лондонския кралски институт за международни отношения Chatham House, в който пък влизат фондовете на Рокфелер, Б. Гейтс, Аденауер, а също 75 едри корпорации, включително Ротшилд. Фонда на Яценюк се подхранва и от Националния фонд за поддържане на демокрацията NED, чиято дейност се финансира от ЦРУ и Държ. департамент на САЩ. Финансовите операции на фонда се осъществяват през Horizon Capital (не е трудно да се досетите, кой контролира фирмата – все същата фамилия Ротшилд).

- Главата на Нацбанката на Украйна Валерия Гонтарева до 2014г оглавява компанията Инвестиционен капитал Украйна ICU, представляваща интересите на... Ротшилдови.

- Министъра на Финансите Наталия Яреско е съучредител на инвестиционната компания... Horizon Capital. До 2014-та тя бе неин изп. директор. 

- Игор Билоус, новият ръководител на Фонда на държ. имущество до назначението си работи в банка UBS, която принадлежи на бизнес партньорите на Ротшилд, швейцарското семейство на Варбургите.

Мнозина твърдят, че Ротшилд и Рокфелер тайно управляват света, кроейки пъклени задкулисни планове. Е, плановете им нито са тайни, нито задкулисни. Даже са доста очевидни и те не се опитват да ги крият. Ротшилдови описват плановете си без свян в годишния отчет на своята компания Rothschild Wealth Management. В отчета за миналата година се казва, че през 2015г. стратегическата цел, която ще способства на икономическото възраждане на света (!), е възстановяването на хегемонията и разцвета на икономиката на САЩ.
Според Ротшилдови за постигането на тази цел са подходящи всички средства – включително поемането на контрола върху световните ресурси, превръщането на отделните независими държави в зависими посредством изкупуването на дълговете им (както е в случая с Украйна).

Общо взето всичко е достатъчно явно и без конспиративните теории. Силата на фамилиите Ротшилд и Рокфелер се крие не само в огромните им финансови възможности, но и в още един фактор – американската военна машина, която под лозунга "в името на демокрацията!" води една след друга колониални войни в Третия свят, попътно улеснявайки финансовото и икономическо настъпление на гореспоменатите финансисти. Така че не е чудно, че финансовите си успехи те свързват с възстановяването на хегемонията на САЩ. Но тази хегемония ще бъде свързана с избухването на все нови и още по-кървави военни конфликти по планетата.
В тази връзка доста нелепо изглеждат тези украинци, които наивно вярват, че страната им е "независима". По-вярно да се каже, че от украинците нищо не зависи, пък нека после те твърдят за "революция на достойнството", както бе кръстен Майдана. Революция имаме, а достойнство?         



Гласувай:
13



1. dolsineq - като лешояди...
27.05.2015 09:02
като лешояди...
цитирай
2. wqpwqp - Малко ще се окажат парите им за това, ...
27.05.2015 11:02
Малко ще се окажат парите им за това, което ги очаква... И не само тях!

.
цитирай
3. apostapostoloff - Ама Ротшилд ли ти
27.05.2015 17:23
каза?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: worldissue
Категория: Политика
Прочетен: 3216964
Постинги: 1118
Коментари: 1737
Гласове: 1754
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031