Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.02.2014 15:58 - БЯЛАТА ПИРАМИДА
Автор: havel Категория: История   
Прочетен: 15610 Коментари: 6 Гласове:
9

Последна промяна: 18.02.2014 18:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

БЯЛАТА ПИРАМИДА

Бялата пирамида се намира в КНР на 100км.югозападно от гр.XI,AN в планината Qin Ling Shan.Височината на пирамидата е около 300м.За сравнение например Великата Хеопсова  пирамида е 146м.,като след едно земетресение загубило около 10 м. от височината си..Направена е от бял варовик и наоколо има още около 100-тина други по ниски пирамиди.Пирамидата за първи път е забелязана от американският пилот Jaems Gausson по време на втората световна война,когато е носил помощи за Китай с един самолет С-54.През 1957 г. Списание LIFE през 1957 г. публикува първата снимка на пирамидата. През 1994г. Германският изследовател и учен Hartwig Hausdorf e посетил района на Shansi и отдалече е направил няколко снимки.Предполага се ,че тези пирамиди са направени далеч преди Египетските.Те не са с остър връх отгоре а са като отсечени с равно пространство от горе.Предполагаемата им датировка е че са от 3000-15000 години.

Особенности на Китайските пирамиди- Китайските пирамиди са били вдълбани в естественни скални образования,като продължения на някои пещери.Дори в най-голямата ,,Бялата пирамида,, се влизало през 30-40 метрова пещера.Вътре е имало мумии мумифицирани без изваждане на вътрешните органи за разлика от Египетските мумии.Те са били мумифицирани след направена операция,които са били зашити с конски косъм.Освен мумии вътре е имало таблети с надписи,рисунки,огромна три метрова гранитна скулптура-глава на мумифицираният изобразен като двурог.,погребален инвентар.

Китайските власти не разрешавали на никой разкопки или пручвания в местността на пирамидите.Дори голяма част от тях са били изкуственно покрити с почва и с впоследствие засадена растителност,така че да изглеждат като горски била.Било е разпоредено че ако местни хора помагат на чужденци да достигнат до пирамидите щяло да ги грози екзекуция.В близкото село Kehengi -iCahengi имало уши и очи на властите,които издавали всякакви опити за помощ на чужденци.

Според нелегално проникналите до селото при разпит на местни се установявало :

1.Болните животни достигнали да пасат до пирамидата бързо оздравявали.

2.Те наддавали по добре и млеконадоят им се увеличавал.

3.Ако заболее някое ,дете или възрастен те го водили в пирамидата и той бързо оздравявал.

4.Вътре е било много студено но имало циркулация на въздуха.


5.Според тях мумифицираният е бил родоначалникът на траките?!...                                 6.Понякога са забелязани зелени светлини над пирамидата.!...

Независимо от драконовските мерки една турска група е проникнала вътре и уповавайки водача им с трева е направила няколко снимки.Любопитното от тези снимки е че на стената съвсем ясно се вижда познатият ни на всички античен знак IYI.Второто любопитно нещо е че някъде фигурирала и мистериозно и годината 2023 година.

Дали това не е годината в която всичко около траките веднъж за винаги ще излезе на яве и много въпросителни за нашият произход ще лъснат под потулените с лъжи теории    ще покаже историята..Tретото, любопитно нещо е че от Озирис до последната религиозна книга Корана е известена ролята на двурог персонаж-в Корана.Това е -Зюлкарнейн-в превод от арабски-двурог.,като всемирен владетел от север до юг и от изток до запад. Още повече в Корана съществува следният айет-заръка,,Знанието дори да е в Китай-вървете и го вземете!...,,По недвусмислен начин е казано къде се крие истината!?.....

За търсене чрез Google место нахождението на ,,Бялата пирамида,, 34-гр.26-м.39.11Н-108гр.562.05е.

image


image

image

image

image

image

image

Използвана литература и снимки на www.netpano com. На Окtan Keles.




Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

1. havel - -читатели Двурогият човек да не се приема буквално!....
15.02.2014 18:20
Знайно е ,че повечето тракийски мъже-бойци са били с по една,,кика,,.Единственно техният пълководец е бил с две ,,кики,, коса.Когато влизали в бой те съответно ползвали железни каски с остър връх-бойците и с два остри върха като две роги-техният водач-полководец.Дори например Александър Македонски носел такава каска с два рога по подобие на предците си!....
цитирай
2. shtaparov - Знайно е, че повечето тракийски ...
16.02.2014 08:09
havel написа:
Знайно е ,че повечето тракийски мъже-бойци са били с по една,,кика,,.Единственно техният пълководец е бил с две ,,кики,, коса.Когато влизали в бой те съответно ползвали железни каски с остър връх-бойците и с два остри върха като две роги-техният водач-полководец.Дори например Александър Македонски носел такава каска с два рога по подобие на предците си!....

Това е попадение в десятката!
цитирай
3. havel - -shtaparov Благодаря Ви за оценкатаа!....
16.02.2014 08:24
Никога писанията в религиозните книги не трябва да се възприемат и да се тълкуват буквално и еднозначно!...
цитирай
4. bezistena - ПИРАМИДА=Богиня Мадара=Богиня Диана Мария-мултифункционално високотехнологично съоръжение на Мария
18.02.2014 16:39
Никога писанията в религиозните книги не трябва да се възприемат и да се тълкуват буквално и еднозначно!...
Абсолютно верно,Приятелю!
Тия книги задължитлно са зашифровани и засекретени от Посветените за конфидиционалност от най-висока степен!
И както все повече и все по-категорично става ясно,че всички древни цивилизации и култури по целия свят са сътворени от Древните ни Предци-Българите,то и цялата информация,съставена от тях,е засекретена по всички възможни места,като Свещените книги на АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ РЕЛИГИИ ПО СВЕТА(които религии произлизат от изначалното единно Българско познание на Българските Богове Исус и Богинята Майка=Богиня Мария Мак Дуло=Богиня Майка(Мак,Макя) Мария Дуло и живот по техните правила)са най-явните и масови информационни носители-трезори на Българската сакрална информация,засекретена с помощта на Свещеният шифър на БГ езика,с който ви запознаваме в нашия блог.
Правият текст на конкретна тема в религиозните книги или в друг информационен носител, прорицава за предстоящото събитие,което е планувано и се изпълнява стриктно по Божият проект за общо цивилизационно развитие на човеците,а истинските субекти и параметри на проектната драматизация са посочени в зашифрованите послания на правия текст,както в случая:
ДВУРОГ=Бога Драг=Бога Драгон=Бога Дракон-повсеместната Драконова символика в Китай,Япония,Азия,Европа,Америка и по целия свят,която е херметичния жречески животински календарен династичен символ на Българската Исусова династия Дуло,която е регистрирана в най-древния на Земята Български календар(висш първичен цивилизационен човешки документ),като Змей,Ламя,Хала,Кала,Ел,Дракон,Слав,Селен....,и която кръщава логично всичко с Българските Божии имена,създавайки китайския език и цивилизация върху Свещената Божия именна матрица на Българския език!
ДВУРОГ=Бога Траг=Бога Трак
ДВУРОГ=Диана Бурга-Богиня Диана Българката
ДВУРОГ ПЕРСОНАЖ=Диана Бурга и Бог Жар Иса=Диана Българката и Цар Бог Исус-нетменимо прорицание за явяването на Българските Богове
НЕОТМЕНИМО ПРОРИЦАНИЕ за=за Мат Мария и Вер(Змей) Иса
ВЪРВЕТЕ И ВЗЕМЕТЕ ЗНАНИЕТО за=ЗНАНИЕТО за Вер(Змей) Иза и Богиня Мат Диана
ПИРАМИДА на ХЕОПС=Богиня Диана Мария и Бох Иса
планина QIN LING SHAN=КВИН ЛИНГ ШАН=планина Бок Гала(Змей)Ешуа
провинция по името на SHANSI=провинция по името на Исуш(Исус)-Богът на Българите,водещи Траките в цивилизационна експанзия навсякъде по света!
ЕКСПАНЗИЯ=ПАК ИСАЗ=Бок Исуз-Българският Бог,Който скоро Се завръща-по-точно казано Се явява отново с Мария,и възстановяват Царството Си чрез Българите-Свещеният народ от Техни потомци и верни последователи!
Бъдете благословени,Българи!
цитирай
5. havel - -bezistena Бъдете благословенни и Вие,приятелю!...
18.02.2014 18:51
Благодаря за допълнителното и подробно разяснение по темата.Изключително ми радва факта,че и мисията и пътят ни са единни!...
цитирай
6. bezistena - Скоро китайската поднебесна империя ще се завърне при Свещената Българска империя!
19.02.2014 20:33
ПОДНЕБЕСНА ИМПЕРИЯ=ИМПЕРИА на Богиня Диана и Бог Иса-т.е.създадена от Българските съзидатели и цивилизатори,и доказващи с тия разсекретени документи собствеността си!
ВСИЧКИ ПЪТИЩА ВОДЯТ КЪМ/ДО РИМ!
Тази култова "римска"сентенция е правена за нашето време с кодираното указание,че всички човешки дела се вършат по абсолютно стриктен режисиран и контролиран свише план и сценарий,който води човечеството право в Божиите обятия на Българските Богове,имплантрани и в това поредно зашифровано тяхно послание и визитка,разбираеми единствено чрез Свещеният шифър на БГ езика-аргумент,който сочи безапелационно Българското авторство на сентенцията,на която умишлено турихме кавички,знаейки,че е Българска!
Доказателства:
ВСИЧКИ=Бок Исуш
РИМ=Мария
ВСИЧКИТЕ ПЪТИЩА ВОДЯТ КЪМ РИМ=ПЪТИЩАТА ВОДЯТ КЪМ Бок Исуш и Мария
Сиреч:Всички каквото и да правим,все при Боговете ще отидем!
В екзотеричния формат и смисъл това предопределя отиването на всеки на другият свят,но когато придобиете това познание за истинските скрити Богове-Българските,езотеричният осъзнат превод на сентенцията ще ви заведе при Боговете-Господари на Живота и Смъртта с оферта от Тяхна страна към вас за Вечен Живот и Безсмъртие!Възхищавайте се и се прекланяйте пред магията на Свещеният ни език,шифровъчния гений на Дедите ни и Всевластието на Боговете ни:
СЕНТЕНЦИЯ=Исус и Диана -огнена езотерична информация за Боговете ни в компресиран формат
РАЗЯСНЕНИЯ ПО ТЕМАТАза=за Зар Иса и Богиня Диана Мат
ИМАМЕ ОБШТА МИСИЯ=ИМАМЕ Исуш и Богиня Ма-ма Диана

Всички РИМСКИ сентенции са ЗАПАЗЕНА МАРКА на Посветените БГ зашифровчици и са направени от тях като инфо-трезори за Исус и Мария и скритата Българска история
РИМСКИ=Мария и Иса Кая(Скала=Кан=Жрец на скалата,скалното светилище)
РИМСКА ИМПЕРИЯ=ИМПЕРИЯ на Мария и Иса Кая
сиреч:ВСИЧКО т.нар.РИМСКО е откраднато и фалшифицирано Българско,което сега възвръщаме на стопаните му-Българите!
ЖИВОТ=Ежуа и Богиня Диана
СМЪРТ=Иса и Матера=Иса и Диана Мария
ВЕЧЕН ЖИВОТ=Бог Ежуш и Богиня Диана
БЕЗСМЪРТИЕ=Бог Исуз и Мария Диана=Бог Исус и Матара(Богородица=Мария Магдалена)

Бъди благословен,Приятелю!Исус и Богородица Те обичат и бдят над дома ти!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: havel
Категория: История
Прочетен: 569174
Постинги: 215
Коментари: 409
Гласове: 2415
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031